Katten verjagen met geluid

Katten kunnen leuke dieren zijn

ultrasone kattenverjager geluidMaar soms kunnen mensen de kat ook ervaren als een last. En dan rest er nog een mogelijkheid en dat is de kat verjagen uit je buurt. Dit kan je wel op verschillende manieren bereiken, maar nu beperk ik me tot verjagen van katten met geluid.

Katten verjagen met geluid door middel van ultrasoon geluid. De mens hoort dit niet, maar de kat wel. Katten verjagen met geluid kan dus heel simpel en zonder geluidsoverlast voor u te bereiken zijn. Katten verjagen met geluid lijkt dus de makkelijkste manier om katten te verjagen.

Heel wat mensen kopen een specifieke kattenverjager – maar eigenlijk kan een vaak goedkopere en robuustere marterverjager minstens even goed dienstdoen om katten te verjagen. Doordat deze toestellen vaak ook licht gebruiken zijn ze extra effectief tegen allerhande dieren die je liever niet in je tuin wenst te hebben. Mijn ouders gebruiken de marterverjager om in hun tuin alle jagers weg te houden van hun kippen – niet alleen marters maar ook vossen en katten.

Dit werkt zowel binnen als buiten

De ideale oplossing dus. Wat zorgt er precies voor dat de kat wordt verjaagd. Het gehoorbereik van de mens verschilt van de kat, door dit middel wordt de kat afgeschrikt. Dit zorgt ervoor dat de kat de volgende keer niet meer terugkomt.

Katten verjagen met geluid kan natuurlijk ook bereikt worden door keihard de radio of een televisiezender aan te doen. Hierdoor zal de kat ook wel uit u buurt blijven. Katten verjagen met geluid kan dus met verschillende middeltjes bereikt worden.