Hoe hou ik katten uit mijn tuin

U bent een tuinliefhebber en geniet vaak van de mooie planten in uw tuin

Vooral in de zomer bent u graag buiten en geniet van alle het mooie in uw tuin. Maar helaas gebruiken alle katten in de buurt uw tuin als kattebak en dit verspreidt een onaangename geur. U vraagt zich af hoe hou ik katten uit mijn tuin. “Gelukkig” bent u niet de enige met de vraag “hoe hou ik katten uit mijn tuin”. Er zijn inmiddels een aantal producten op de markt die gericht zijn op hoe hou ik katten uit mijn tuin.

U kunt het proberen met een spuitbus

Deze spuitbus verspreidt een onaangename geur voor katten, zeer geschikt voor hoe hou ik katten uit mijn tuin. Daarnaast kunt u bepaalde planten in uw tuin zetten, die eveneens een onaangename geur voor de kat verspreiden. Met deze middelen blijven de katten weg uit uw tuin. Ook het verspreiden van kokosdoppen op de aarde zorgt dat katten niet graag meer in uw tuin komen. Niet meer de vraag hoe hou ik katten uit mijn tuin, maar meer hoe geniet ik optimaal van mijn tuin.